Η  nkcare.gr  είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού, αναλώσιμων ιατρείου, ορθοπεδικών προϊόντων, καθώς επίσης και προϊόντων ατομικής προστασίας και φροντίδας της υγείας.

Εξυπηρετεί και καλύπτει ανάγκες του ιατρικού, φαρμακευτικού κλάδου και γενικά των χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος,  εστίασης, τροφοδοσίας και αισθητικής.

Στόχος και Προτεραιότητα μας είναι η κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών μας και η  άμεση εξυπηρέτησή τους σε συνδιασμό με την οικονομικότερη παροχή καινοτόμων, μοναδικών λύσεων.

Προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογική γνώση και τις υψηλότερες  διεθνείς προδιαγραφές, για την επίτευξη σε υψηλό βαθμό, της ευκολίας και της ασφάλειας όσων τα χρησιμοποιούν.

Καλύπτουμε επίσης τις ανάγκες των ασθενών που χρήζουν νοσηλεία κατ’ οίκον (homecare), με ένα σύνολο ειδών ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων, ανεξαρτήτως ωραρίου, με σεβασμό στις ανάγκες τους.

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σήμανση CE και είναι απόλυτα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και Εμπορίου.